Home Belgisch LAELE – Wonderful

LAELE – Wonderful

by Filip Verbeeck

Ella Vermeir, aka LAELE, bracht zeer recent haar nieuwe single Wonderful uit en de wereld mag het weten. Stiekem zijn we een grote fan van breekbare vrouwenstemmen met piano en een vleugje elektronica.

© Francis Vanhee

Wonderful is geen uitzondering op dit beproefde recept. Je bent direct mee in de intieme sfeer die deze song oproept. Het nummer heeft tevens een zeer mooie opbouw.

De piano en elektronica van Mirek Coutigny leggen de basis en worden naar het einde toe aangevuld met strijkers die voor de perfecte climax zorgen. De (wederom) deskundige productie van Tom Soetaert, bekend van o.a. Outer en Amongster, en de toch wel fantastische stem van Ella maken van dit nummer iets wondermoois.

Laten we ook de prachtige tekst niet vergeten. LAELE haalt inspiratie uit haar eigen leven en kan zodoende toch wel net dat beetje extra in het nummer brengen.

Een volgende single is voorzien voor begin 2022 en later volgt dan een crowdfunding voor haar eerste ep. De bedoeling is deze nog in het voorjaar te releasen.

FACEBOOK / Website / SPOTIFY

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More