Home Singles LAELE – All This Time

LAELE – All This Time

by Bart Verlent

Bijna een jaar geleden debuteerde Ella Vermeir, alias Laele, met de prachtige single Come Find Me waarop ze zich liet begeleiden door Mirek Coutigne. Zelden hadden we zoiets moois en fragiels gehoord. Ondertussen bracht ze nog drie singles uit, maakte ze een cover van Habibi van Tamino en kreeg ze muzikale versterking van Helena Faes op cello.

© Laele

Dit jaar zou de debuutep van Laele moeten verschijnen en daar krijgen we nu een voorproefje uit met de single All This Time. Het nummer gaat over iemand die schrik heeft om zich te tonen aan de buitenwereld en worstelt met onzekerheid; iemand die schippert tussen volledig in haar schulp kruipen en toch naar buiten treden om haar ambities te proberen waarmaken.

Van bij het begin worden we weer gecharmeerd door de mooie, fragiele stem van Vermeir. Coutigny en Faes weten perfect wat past bij die prachtige stem. Het duo laat de zangeres sprankelen en ondersteunen haar heel discreet zonder haar te overdonderen.

Laele laat weer een magisch pareltje op de wereld los en moet niet in haar schulp kruipen. Ze mag trots zijn op wat ze maakt. Ze kan iedereen ontroeren met haar bloedmooie songs en pakkende stem.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More