Home Singles LADY LINN + GUSTAPH – Call

LADY LINN + GUSTAPH – Call

by Bart Verlent

Vorige maand liet Lady Linn weten dat ze drie ep’s zal uitbrengen. De eerste daarvan, I’m Fine, zal op 8 april het licht zien. Op deze ep werkt Linn samen met Gregory Frateur (onder andere voor de prachtige titeltrack), Frederik Segers en producer/zanger/songschrijver Gustaph.

© Lady Linn

Call is het nieuwe voorproefje van de ep een nummer dat Linn schreef en zong met Gustaph. Hij werkte in het verleden samen met Zap Mama en Hercules And Love Affair en staat in het dagelijks leven heel dicht bij de zangeres. Het nummer gaat over twee goede vrienden die elkaars stem willen horen en elkaar bellen om te horen hoe het echt met de ander gaat. Het is een song over hechte vriendschap, eerlijkheid, kwetsbaarheid, muziek, dansen en alle positieve dingen in het leven.

Call een aanstekelijke, groovy song met een 80’s vibe (datzelfde jarentachtiggevoel zit trouwens ook in de bijbehorende clip). Net als de vorige single is dit duet opnieuw een schot in de roos. De twee stemmen matchen geweldig en dat zorgt voor ingetogen vuurwerk.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More