Home Singles LADY BLAXX – Sorry Not Sorry (Art Rocks) (Eigen Beheer)

LADY BLAXX – Sorry Not Sorry (Art Rocks) (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Van Lady Blaxx zijn we gewoon dat ze straffe nummers afleveren. Knappe songs waarin soul en funk worden gecombineerd met een vleugje Skunk Anansie. De Oost-Vlaamse band bestaat uit geweldige muzikanten en met zangeres Raissa Peeters hebben ze een straffe strot in huis die veel aankan.

(c) Lady Blaxx

Deze Sorry Not Sorry (Art Rocks) is geïnspireerd door het I..I’m Sorry schilderij van Roy Lichtenstein. Op de single hoor je een ingehouden versie van Lady Blaxx, zoals steeds klinken ze strak en groovy, maar deze keer met een vrij bluesy ondertoon.

Lady Blaxx brengt graag wat afwisseling in hun set, het vijftal laat dan ook in elke single een totaal andere kant van zichzelf horen. Toch weet je altijd onmiddellijk dat het om een Lady Blaxx-compositie gaat. Als je dat als band kan, ben je goed bezig. Met Sorry Not Sorry (Art Rocks) hebben ze in elk geval weer een dijk van een nummer afgeleverd.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More