Home Singles KRANKK FT. AMOS – Aftermath remixed by Braxton (Cloudshaper/N.E.W.S.)

KRANKK FT. AMOS – Aftermath remixed by Braxton (Cloudshaper/N.E.W.S.)

by Bart Verlent

In februari brachten Thomas Geysen, Aram Abgaryan en Willem Heylen, beter bekend als KRANKk de zalige track Aftermath uit, die ze opnamen met A/T/O/S zangeres Amos. De dancetrack werd opgepikt door de Britse dj en producer Braxton die er een remix van maakte die hij zal draaien in zijn set op het Londense Anjunadeep Open Air Festival in september.

© KRANKk

Braxton zette een breakbeat onder het origineel wat het nummer iets lichter maakt. De originele versie is vrij donker en mysterieus terwijl de Engelse dj/producer het nummer open brak zodat de duisternis er wat uit verdwenen is en er toch enkele lichtpuntjes te horen zijn.

Wij waren al volledig overtuigd van de originele versie maar deze versie heeft zeker ook wel iets. Braxton maakte de remix met respect voor het origineel en daar kunnen we alleen maar blij om zijn. Misschien betekent ze wel de internationale doorbraak voor KRANKk.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More