Home Belgisch KOSMO SOUND – Aunt Sister Lydia (Zephyrus Records)

KOSMO SOUND – Aunt Sister Lydia (Zephyrus Records)

by Pieter Walcarius

Bands die uit het universum neerdalen om je een exotische, psychedelische zen-trip te bezorgen: wij houden er wel van. Kosmo Sound, het sextet dat vorig jaar één van de winnaars was van Soundtrack 2019 stelt met Aunt Sister Lydia hun nieuwste single voor.
Steppersdub in de mix met verschillende wereldse invloeden, dat is waar Kosmo Sound voor staat. Live altijd garant voor dansbare, schuifelende voetjes en beentjes.

Artwork: Pretty Weird

Wegdromen in de kosmos kan gerust met dit nummer dat opent met een groovy baslijn. Aunt Sister Lydia zorgt voor een driedimensionale geluidservaring waar Yin en Yang alleen maar jaloers kunnen op zijn. Het is een mooi gebalanceerd nummer dat streeft naar harmonie en een volmaakt evenwicht.

We nemen er de Khruangbin-touch graag bij. Het zorgt voor de perfecte zen-mood doch met een bepaalde energieke vibe. Het is duidelijk te horen dat we hier met muzikanten te maken hebben die een conservatoriumverleden hebben.

Kosmo Sound is een band die niet alleen de grenzen van muziek opzoekt maar vooral die van de hele kosmos. Dit zal te horen zijn op hun debuutplaat Antenna die in novermber zal uitkomen op Zephyrus Records.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More