Home Belgisch KNF FEAT NEVEL – Trop de Toi (Eigen Beheer)

KNF FEAT NEVEL – Trop de Toi (Eigen Beheer)

by Luminous Dash

Nachtelijke escapades en toogfilosofie in café Het Brouwateljee in Lubbeek tussen twee producers (KNF en NEVEL) kan leiden tot creatieve uitbarstingen en muzikale synergie. De single Trop De Toi is hiervan het resultaat.

(c) KNF en Nevel

KNF en NEVEL brachten eerder afzonderlijk al releases uit (o.a. op Wool-E-Records) en hebben een voorliefde voor donkere synthesizerbeats, ambient en electro. Voor deze track zorgt de toevoeging van de vocals van Pascale Champagne en Nele Famaey voor een iets toegankelijker en breder klankspectrum. Dit nummer is er één dat mikt op fans van disco, electro en French pop. Het deed ons wat denken aan een kruising van Max’ Berlin Elle Et Moi en Serge Gainsbourg. Het nummer zou niet misstaan op een Sound of Belgium-compilatie ergens tussen de new wave, new beat en electroperiode. 

Deze muziek zal niet ieders meug zijn en we zien de single de traditionele radiostations dan ook niet halen (who cares?). Dit nummer lijkt ons eerder tot zijn recht te komen in de vroege uurtjes van een donker undergroundfeestje in pakweg de Charlatan of La Bodega. Voer voor fijnproevers in het genre, voor anderen zal dit niet meer dan aanstekelijke achtergrondmuziek zijn bij het verwerken van de dagelijkse administratie. Het nummer komt op 10 april uit via alle digitale platforms.

Fabris Lemant

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More