Home Singles KLINKT GOED – Laat Gaan Man

KLINKT GOED – Laat Gaan Man

by Ann Cnockaert

Na het overlijden van Henny Vrienten, begon Ralf Mastwijk, voorheen gitarist bij onder andere Face Tomorrow, zijn platenkast door te spitten, waarbij hij het solowerk van Vrienten en de klassiekers van Doe Maar herbeluisterde. Hierdoor geïnspireerd nam hij het besluit om maandelijks een nummer in het Nederlands op te nemen, wat uiteindelijk resulteerde in de geboorte van Klinkt Goed.


De nummers van Klinkt Goed belichten Ralfs band met zijn Rotterdamse achtergrond, gegoten in pakkende popsongs. Hij heeft zelfs een nieuw genre bedacht om zijn muziek te beschrijven: Rotjepop.

Ralf heeft zijn nummers nu gebundeld in het album Mijn Rotterdam, dat recentelijk is uitgebracht.
Laat Gaan Man het openingsnummer van de nieuwe plaat, is een energieke track die draait om het behouden van je kalmte te midden van al die kleine, vervelende dingen die blijven gebeuren. Het nummer heeft een onweerstaanbare vibe en een aanstekelijk deuntje dat zich moeiteloos in je hoofd nestelt, klaar om op elk moment mee te neuriën.

Facebook InstagramSpotify


You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More