Home Singles KINGSBLU – Titan

KINGSBLU – Titan

by Bart Verlent

In de bijzondere corona periode vond Raf Verhavert zijn oude liefde voor de synthesizer terug en dat gaf het hem zin om opnieuw muziek te maken. Sinds 2021 brengt hij nummers uit onder de naam Kingsblu en verkent Verhavert de grenzen van alternatieve indie, elektropop en hiphop met referenties naar Balthazar, Jamie Woon, Bon Iver en Woodkid.

© Kingsblu

Titan is een instrumentale track met orkestrale invloeden. Vooral vanwege de metalige, ‘brassy’ geluiden uit de Prophet REV2 doopte hij het nummer Titan. Het nummer klinkt vrij zweverig maar de bombastische arrangementen zorgen voor een aangenaam en stevig tegengewicht.

Kingsblu blijft zijn eigen avontuurlijke weg volgen en levert steeds heel gevarieerde nummers af. Je kan nooit voorspellen hoe zijn volgende single zal klinken. Over een maand verschijnt er een nieuw nummer, wij zijn benieuwd wat Raf dan in petto heeft voor ons.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More