Home Singles KINGSBLU – 1/4 (Eigen Beheer)

KINGSBLU – 1/4 (Eigen Beheer)

by Ann Cnockaert

Tijdens de lockdown greep de Antwerpse singer-songwriter Raf Verhavert terug naar zijn synthesizer en startte zijn soloproject Kingsblu. Verhavert liet al twee singles op de wereld los It Trembles en Kintsugi en nu krijgen we zijn nieuwste single 1/4.

1/4 gaat over de steeds vaker voorkomende “quarter-life crisis”. Eens 25 gepasseerd komen de prangende vragen: “En wat nu? Waar gaat dit naartoe? Is dit alles?”
Er is steeds een idee dat je op je 25 toch al veel voor elkaar moet hebben. Is het nu nog niets, dan zal het ook niets meer worden. De druk van de sociale media op de huidige generatie is enorm en dat zorgt voor vertwijfeling.

Die vertwijfeling horen we zeker terug in het nummer, hoewel het instrumentale deel heel knap is missen we wat diepgang in de zang.

We kunnen Kingsblu in ieder geval geruststellen, weinigen hebben het al voor elkaar op 25 jaar. Leef, geniet en blijf vooral muziek maken!

FACEBOOK INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More