Home Singles KIDS WITH BUNS – She (V2)

KIDS WITH BUNS – She (V2)

by Bart Verlent

Het gaat heel goed met Kids With Buns. Nadat ze één van de winnaars waren van de nieuwe lichting, zijn Marie Van Uytvanck en Amber Piddington regelmatig te horen op de radio. Momenteel strijden ze zelfs voor de eerste plaats in De Afrekening met hun Bad Grades. Enkele weken geleden vroeg Studio Brussel hen om een cover te spelen, het duo koos She van Dodie, dat ze nu ook uitbrengen als single.

© Björn Comhaire

Marie en Amber kozen dit nummer omdat ze er beiden veel steun in vonden nadat ze hoorden over de verschrikkelijke moord op David Polfliet. De moord was voor hen een klap in het gezicht. Dat mensen van de LGBT+ gemeenschap het zo hard te verduren krijgen in ons land, is voor hen (en voor de meesten onder ons) onbegrijpelijk. Het nummer hielp Van Uytvanck en Piddington om zichzelf te accepteren zoals ze zijn.

Kids With Buns maakten er hun eigen versie van. In het origineel zijn strijkers en soundscapes te horen. Het duo maakte een heel pure cover met mooie, gevoelige gitaren en de verbluffend mooie stem van Marie. Deze versie van Kids With Buns raakt ons meer dan het origineel.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More