Home Singles KAMERAAD – Hoger Dan De Maan (Eigen Beheer)

KAMERAAD – Hoger Dan De Maan (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

We weten niet of er iets speciaals in het leidingwater zit van Beveren, of in de uitstoot van de kerncentrale van het nabijgelegen Doel. Maar uit dit Wase dorp komt toch wel heel veel muzikaal talent, denk maar aan SONS, Walrus, Dive, Vomito Negro, Motorik, Slow Pilot, Kolonel Djafaar, Stavroz, Omar Dahl, Wijsneus, Dvkes, The Wherebouts Of J. Albert… Niet slecht voor een dorpje. Aan dat lijstje mag nu nog een band toegevoegd worden: Kameraad (niet de te verwarren met het Gentse Kameraad dat ook Nederlandstalige nummers brengt).

© Kameraad

Kameraad werd opgericht door vrienden Yarne Jacobs en Joachim Weekers. Samen schrijven en componeren ze Nederlandstalige muziek. In maart brachten ze hun debuutsingle Al Die Jaren uit en nu is opvolger Hoger Dan De Maan klaar om op de wereld te worden losgelaten.

Met beperkte arrangementen kan Kameraad charmeren met deze nieuwe single. Het duo gebruikt enkel bas, akoestische gitaar, sobere percussie en hun warme stemmen. Meer hebben ze ook niet nodig. De mooie samenzang zorgt alleen voor magische momenten. Ook al is deze Hoger Dan De Maan nog maar een demo, toch maakt het nummer al veel indruk.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More