Home Singles JUNIOR – Song For A Fiend (Thirty Something Records)

JUNIOR – Song For A Fiend (Thirty Something Records)

by Bart Verlent

Zo’n drie jaar geleden debuteerde Junior met de straffe ep Are We There Yet? (waaruit Reiko (Oh My Friend) een hitje werd). Dez zeskoppige band startte ooit als eenmansproject van Bert Hofmans, die na een paar demo’s zijn vrienden uitnodigde om hem te begeleiden.

We begonnen ons stilaan af te vragen of Hoffmans en co nog samen muziek maakten, want het was al een tijdje heel stil rond Junior. Blijkbaar was de band hard aan het werk in de studio voor de opnames van hun debuutplaat.

© Junior

Die debuutalbum zal Eternal Stumble heten en werd geproducet door Bert Vliegen. We mogen ze ergens begin 2024 verwachten en Song For A Fiend is er een eerste voorproefje uit.

De single is weer een puur diamantje dat van begin tot einde schittert. Het is opnieuw een mix van rauwe rock en americana en zou niet misstaan tussen Wilco, Andy Shauf en Alex G. met warme arrangementen en Hoffmans mooie, ingetogen stem.

Nu we weten dat Juniors debuutplaat volgend jaar verschijnt, weten we zeker dat 2024 een topjaar gaat worden. Deze single is alvast geweldig!

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More