Home Singles JUNIOR – Reiko (Oh My Friend) (Eigen Beheer)

JUNIOR – Reiko (Oh My Friend) (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Begin dit jaar debuteerde de Antwerpse band Junior met de fantastische ep Are We There Yet? Net zoals alle andere bands hadden Bert Hofmans en co niet veel mogelijkheden om nadien op te treden. Ze waren nog wel te zien op Dranouter als voorprogramma van The Bony King of Nowhere en mochten een set spelen tijdens de livestream van Trix. Ondanks dat de wereld voor even stil lijkt te staan, slaagt Junior er toch in om voort te doen en uit te kijken naar betere tijden.

(c) Junior

In de nieuwe single Reiko (Oh My Friend) heeft de groep een zorgeloze zomer. Het is een feelgood nummer met een lekkere americana-indie rocksound waarin we echo’s horen van Kurt Vile, Bright Eyes en Wilco.

Ze brengen net zoals op de ep een weids, dromerig geluid. De knappe stem van Hofmans kan ons altijd bekoren.

Met deze single bewijst Junior nogmaals dat ze boeiende songs kunnen schrijven met internationale allure. Wij dromen alvast mee met de band en kijken uit naar de zomer van 2021 waar we hopelijk deze band veel zullen tegenkomen op de festivalpodia.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More