Home Belgisch JULÍA – TOIWR

JULÍA – TOIWR

by Felix Sandon

Een zorgeloos liefdeslied, zo klinkt de nieuwe single van Julía op het eerste gehoor, met een heerlijk klaterende gitaarintro en de zangeres die met een vrolijke “ta-da-da” haar stem laat vloeien. Tot je haar plots “Don’t come back!” hoort zingen. TOIWR is dan ook geen Pools, Iers of West-Vlaams, maar staat voor “The One I Will Regret”, en het lied is voor Julía een afscheidsbrief aan een relatie die in een oogopslag van 100 naar 0 ging.

Julía en haar vierkoppige band kennen hun soul- en jazzklassiekers en smeden met TOIWR een warm glinsterend nummer, wat perfect contrasteert met het verdriet en de weerhaken uit de tekst, waar je regels hoort als “I lost the collar around my neck.” Een paar zorgvuldig getimede wendingen grijpen je aandacht en laten die niet meer los.

Net als in haar vorige single Peachy last Julía een parlandostukje in, maar de zangeres is op haar best als ze zingt. Haar gouden stem is de belangrijkste attractie van dit lied, waarin ze ons op het hart drukt dat ze resoluut voor zichzelf kiest en haar grenzen stelt, in plaats van terug te springen naar wat haar tegenhoudt om verder te gaan.

FACEBOOK / INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More