Home Singles JULIA JACKLIN – I Was Neon

JULIA JACKLIN – I Was Neon

by Bart Verlent

De Australische zanger-songschrijver Julia Jacklin staat al jaren garant voor overtuigende melodieuze popsongs die blijven hangen. In 2014 richtte ze het trio Phantasti Ferniture op dat het bij één album hield en het dan voor bekeken hield. In 2016 ging Jacklin dan ook het solo-pad op. Op 26 augustus verschijnt haar derde album Pre Pleasure dat ze heeft ingeblikt met producer Marcus Paquin (The Weather Station, The National).

© Julia Jacklin

Na Lydia Wears A Cross krijgen we nog een voorproefje uit dat nieuwe album. Het is een typische Jacklin-compositie die die heel verslavend werkt. Perfecte pop met een hoekig, avontuurlijk kantje. Julia palmt ons dan ook weer in met haar fluwelen warme stem en catchy gitaarpop.

Dat Julia Jacklin haar weg nog steeds niet gevonden heeft naar het grote publiek is heel bijzonder. Maar ondertussen is ze het grote geheime talent geworden in de indiescene. Wij kijken alvast uit naar haar nieuwe plaat en naar haar optreden op 14 november in de Antwerpse Trix.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More