Home Singles JUDITH KIDDO – Ready To Heal (Eigen Beheer)

JUDITH KIDDO – Ready To Heal (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

De Brusselse singer-songwriter Judith Kiddo maakt “retrofuturistische folkpopsongs” in het Frans en het Engels waar ze uiteenlopende invloeden (van King Crimson, Kate Bush tot Mariah Carey) in vermengt. In 2020 verscheen haar debuutep waar ze nu een vervolg aan breit met het debuutalbum Ready To Heal dat op 17 februari het licht zal zien.

© Judith Kiddo

Na de singles Settle Down, White Monsters en Only Loves Me When I Cry krijgen we het titelnummer van de te verschijnen plaat te horen. Zoals de titel suggereert gaan het nummer en het album over genezing. De teksten gaan over geheimen en beproevingen die Judith in haar leven heeft doorstaan. Ze speelt graag met contrasten en zet teksten die gaan over verstikkende angst op vrolijke synthpop.

Ready To Heal is een instant vrolijke song waarop Kiddo haar donkere gedachten zingt op catchy synthpop met sprankelende gitaarlijnen. Ergens in de verte horen we een 80’s vibe maar toch klinkt het nummer heel eigentijds. Het is het een topsong die ze zeker zal spelen op 23 februari in de Brusselse Ancienne Belgique, wanneer Judith Kiddo haar album live komt voorstellen.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More