Home Belgisch JOSEPHIEN – Talk To Me (Warner Music)

JOSEPHIEN – Talk To Me (Warner Music)

by Jeroen De Weder

De nieuwe single Talk To Me van Josephien maakt grote kans om een regelrechte zomerhit van formaat te worden. De zoetgevooisde stem van de West-Vlaamse zangeres doet de luisteraar smelten en wegdromen. De poppy, soulvolle muziek glijdt heerlijk het oorkanaal binnen, nestelt zich gemoedelijk en laat daar na afloop een zalige, opgewekte vibe na.

(c) Felix Ysenbaert

Het nummer is perfect opgebouwd en weet zonder echt te verrassen de aandacht op te eisen en met lijzig gemak aan te houden. De stem doet denken aan het lieflijke stemmetje van Soko, de sound leunt aan bij Selah Sue maar toch heeft deze dame haar eigen muzikale identiteit. Na één keer luisteren, kregen we deze zomerse oorwurm de hele dag niet meer uit het hoofd en dat vonden we helemaal niet erg. Meer nog, dit nummer komt zeker en vast op onze playlist voor zwoele zomerfeestjes. Een playlist die we hopelijk snel kunnen afspelen in het bijzijn van een megabubbel aan vrienden opdat ook zij dit catchy nummer niet meer uit het hoofd krijgen.

Zoals de aandachtige luisteraar zal merken, staat Josephien er niet alleen voor in dit nummer maar wordt ze omringd or muzikaal gelijkgezinden. De aandachtige lezer heeft het al in de mot, wij zijn fan!  Dit nummer is hét perfecte tegengif voor de zure nasmaak van de lockdown en social distancing. Laissez les bon temps rouler!

 Jeroen De Weder

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More