Home Singles JOKKE – Love Life

JOKKE – Love Life

by Ann Cnockaert

Jokke bezingt de levenswijsheden van zijn jonge bestaan met treffende en weloverwogen metaforen in Love Life.

(c) Pieter Slembrouck

Jokke groeide op in het rustige Herent, op een steenworp van Leuven. Als tiener was hij vaak te vinden in het skatepark. Tegenwoordig meer in de studio of op het podium. Jokke vindt het belangrijk om bepaalde sociale problemen aan te kaarten en verder te kijken dan zijn eigen leefwereld. Hij stelt zich heel dankbaar op in zijn teksten en benadert de banaliteit van het leven als een geschenk.

We horen een Jokke die wat volwassener wordt in zijn sound, die de grenzen van het hiphop genre opzoekt maar ze ook wel eens compleet durft negeren… Love Life, is een zomers nummer over de zoektocht naar geluk en de kleine dingen waarin dat geluk zich ophoudt.

Jokke is vanaf nu live aan het werk te zien met een kersverse live band onder het toezicht van Wout Selosse (toetsen). Max De Smet (drums), James De Smet (gitaar) en Tijl Van Wambeke (bas) maken de band volledig en ook jeugdvriend Wannes De Neve (gitaar) draagt zijn steentje bij als gastartiest.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More