Home Belgisch JESSICA BOUHEZ – If You Leave

JESSICA BOUHEZ – If You Leave

by Ann Cnockaert

De Antwerpse singer-songwriter Jessica Bouhez onthult haar emotionele single, If You Leave, als voorproefje op haar aankomende debuutep.

© Jessica Bouhez

Jessica Bouhez zette haar eerste stappen in de muziekindustrie als deelnemer aan The Voice Van Vlaanderen, waar ze indruk maakte door vier stoelen te laten draaien en uiteindelijk door te stoten tot aan de battles. Sindsdien bracht ze meerdere singles uit en binnenkort verschijnt haar debuutep Letters To Lovers.

If You Leave verkent de overweldigende emoties van verlatingsangst, waarbij Jessica Bouhez haar diepste gevoelens deelt over het idealiseren van een persoon en het voortdurende besef dat elk moment samen wel eens het laatste zou kunnen zijn. Het nummer vangt op aangrijpende wijze de kwetsbaarheid van relaties en de angst om achtergelaten te worden. Voor Jessica is dit niet alleen een muzikaal experiment, maar ook een persoonlijke ontdekkingsreis naar onontgonnen artistiek terrein.

If You Leave is een prachtig ingetogen nummer waarin Jessica’s unieke stemgeluid volledig tot haar recht komt.

Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More