Home Belgisch JERIKO – Sick Days

JERIKO – Sick Days

by Ann Cnockaert

Jeriko een opwindende nieuwe Vlaamse band die catchy indierock combineert met wollige synths, meeslepende zang en teksten die graven in de menselijke psyche. Ze hebben de toon meteen gezet met hun debuutsingle Sick Days een nummer dat een spannend muzikaal avontuur belooft.

Met hun debuutsingle Sick Days laat Jeriko horen wat ze in hun mars hebben. Het nummer voert de luisteraar mee op een emotionele achtbaan, waarin de diepten van de menselijke psyche worden verkend. Het verhaalt over het lot en hoe geluk en ongeluk onvoorspelbaar kunnen zijn. Dit concept wordt meesterlijk tot leven gebracht in het muzikale vuurwerk dat aan het einde van het nummer tot een climax komt. De bijbehorende videoclip is doordrenkt met symboliek en metaforen die de boodschap van het nummer versterken.

We zijn zonder twijfel onder de indruk van dit straffe debuut.

Wil je Jeriko live zien en de muziek in al zijn glorie ervaren? Markeer dan 22 september in je agenda, dan geeft de band een releaseparty in jeugdhuis Stam X in Denderleeuw.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More