Home Singles JENNIFER LOPEZ – Can’t Get Enough (BMG)

JENNIFER LOPEZ – Can’t Get Enough (BMG)

by Hans Verhoeven

En wat heeft J-Lo het afgelopen decennium zoal gepresteerd? Behalve haar kont getraind en af en toe eens getrouwd zijn geweest? Op muzikaal vlak alvast niemendal, haar laatste lp is dus tien jaar oud maar volgende maand komt er een nieuwe en die zal This Is Me… Now heten en wij heten Luminous Dash en, nooit verzakend aan de plicht, gaan wij daar zeker eens naar luisteren.

Maar eerst moeten we doorheen de single. Can’t Get Enough is zeer zeker dansbaar, er zit een zekere beat in, maar de video – in J-Lo’s world is een clip belangrijker dan een song, die afgetrainde kont, weet je wel – is te belachelijk voor woorden. Het is namelijk een film, iets waar ze (Ja, ook wij lezen de boekskes!) via beau Ben Affleck alles van kent.

Nu is dit geen slechte single, en ook geen goeie. Tussensoort, dus. En we gaan La Lopez nu ook niet afbreken: we willen niet dat ze in haar jacuzzi tranen in champagneglazen laat vallen. Zijn we niet veel te goed, wij?

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More