Home Singles JEN – Can’t Help Myself

JEN – Can’t Help Myself

by Bart Verlent

Jente Neels ken je misschien als frontvrouw van Neva, maar de Brugse legt sinds 2020 haar ziel bloot in haar soloproject Jen. Afgelopen jaar nam ze solo deel aan Sound Track met haar breekbare, emotionele songs en mocht ze het voorprogramma verzorgen van Kids With Buns, Douglas Firs, Lili Grace en Emmy d’Arc.

© Jen

Deze Can’t Help Myself is nog maar haar derde single. Ze gaat over jaloezie, het snakken naar meer en de ontevredenheid met wat je al bereikt hebt. De onzekerheden van het leven dus en de vraag of je eigenlijk wel de juiste keuzes maakt.

Het nummer begint ingetogen met mooi gitaarspel en de prachtige warme stem van Jen. In het refrein wordt die ontdubbeld en krijgen we nog meer knappe vocals te horen. Vervolgens vult een cello het nummer subtiel aan en na het tweede refrein bloeit het nummer verder open dankzij soundscapes en de indrukwekkende uithalen van Jen die zorgen voor de climax van de song.

Het nummer wordt a capella afgesloten. Een krachtig einde.

Telkens weer weet Jen een gevoelige snaar te raken met haar tedere, breekbare composities die diep raken. Een opkomend talent waar we nog veel van gaan horen.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More