Home Singles JAOUAD – Think I’m In Love

JAOUAD – Think I’m In Love

by Bart Verlent

Jaouad Alloul is een multidisciplinair kunstenaar, LGBT-activist en ondernemer die bruggen slaat tussen de verschillende identiteiten die hij rijk is. Maar Alloul is ook gezegend met een warme soul-stem die iedereens hart sneller kan laten slaan. In 2019 verscheen zijn debuutep en dit jaar kwam zijn album Messias uit. Een straffe, soulvolle plaat die ook live volledig tot zijn recht komt.

© Jaouad

Nu is Jaouad er terug met de single Think I’m In Love. Het nummer gaat over het eerste moment waarop je verliefd wordt. Ook al vertellen anderen dat die verliefdheid goed idee is, toch geloof je in de kracht van de liefde en ga je er volledig voor. Het nummer werd geschreven door Carlos Dyckmans (Koala). Het is weer een zalige, warme soul-song waarin Jaouads stem veel indruk maakt.

Alloul weet hoe hij met zijn stem mensen kan raken en dat doet hij op deze knappe compositie zeker en vast. Jaouad is een groot talent dat we moeten koesteren.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More