Home Belgisch JAKOMO – OK, Coach (ETIKET Records)

JAKOMO – OK, Coach (ETIKET Records)

by Robbert De Schutter

Een dikke week voor ze het podium van de Ancienne Belgique beklimmen voor de finale van Humo’s Rock Rally 2020 heeft indierockband JAKOMO nog een nummer gereleaset. OK, Coach is de laatste single van hun aankomende ep Fastbreak, die uitkomt op 28 oktober.

 artwork (c)Wout

De zwoele vibe die JAKOMO omschrijft als suave rock zet zich verder in de single OK, Coach. De sfeer wordt wel iets donkerder in de nieuwe release. Een vergelijking met de diepe, donkere stem van King Krule schiet door het hoofd bij het horen van de intro. Lyrics over leven om lief te hebben en liefhebben tot de dood. Het is weer een aanvulling op het romantische beeld dat de heren over de liefde hebben. Deze single bevestigt opnieuw de kwaliteiten van JAKOMO.

Er is voor deze single ook een videoclip in de maak, iets waar we – na de vorige clips – zeker naar uitkijken bij deze band. We kunnen niet wachten om deze heren terug live aan het werk te zien.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More