Home Singles JAKE ISAAC ft. JACK SAVORETTI  – When It Hurts

JAKE ISAAC ft. JACK SAVORETTI  – When It Hurts

by R. Medea

Jake Isaac begon al op zijn derde drums te spelen. Tijdens zijn tienerjaren begon hij zelf les te geven en tegen zijn negentiende verdiende de man zijn brood als parttime sessie muzikant, als drummer en bassist op diverse jazz- en rock platen. En dit niet bij de minste. Zo werkte hij onder meer samen met Duffy, Joan as a Policewoman, Sting, Elton John (op wiens label Rocket Music hij platen uitbrengt) en vele anderen.

© Jake Isaac

Jack Savoretti timmert ook al ettelijke jaren aan de weg en wist bekendheid te verwerven met de single Who’s Hurting Who. Een nummer dat tot stand kwam in samenwerking met en geproducet werd door niemand minder dan Nile Rodgers.

When it Hurts uit het gelijknamige album (geproducet door Jack zelf) is new soul om U tegen te zeggen. De twee stemmen van de heren sluiten perfect bij elkaar aan en bezingen de meer pijnlijke kantjes van de liefde.

Alles in dit nummer zit als gegoten, bas, drums, keyboards, een gitaarsolootje in de verte, backing vocals. De man doet het zo losjes uit de pols dat het maken van dit nummer wel kinderspel lijkt. En dat verraadt dan weer meesterschap.

O ja, in bijbehorende video kan je ook nog genieten van de mooie choreografie.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More