Home Singles JACK VAMP & THE CASTLE OF CREEP – On The Run

JACK VAMP & THE CASTLE OF CREEP – On The Run

by Bart Verlent

Vorig jaar debuteerde Arthur Boussiron met zijn band Jack Vamp & The Castle Of Creep met de singles Felix The Cat en Tidal Wave, die de voorlopers zouden zijn van een debuutep.

In de tussentijd nam de band deel aan Humo’s Rock Rally en hadden ze een drukke festivalzomer. De ep kwam er maar niet aan en ook nieuwe singles kregen we niet van deze Hasseltse band. Tot nu dus.

© Jack Vamp & The Castle Of Creeps

Na maanden stilte komt de band nu met een nieuwe single die ze maakten samen met producer Pieter-Jan Decraene (Sam De Nef, Rhinos Are People Too). On The Run luidt een nieuwe fase in voor de band. Met de single komt het vijftal met een nieuw geluid, dat naar eigen zeggen volwassener, intenser en professioneler klinkt dan voorheen. Vroeger maakte Jack Vamp & The Castel of Creep een vrolijk surf geluid, met On The Run klinkt de band wat donkerder en vooral veel serieuzer. Het fun gedeelte lijkt er wat uit. De single klinkt daarom echter niet minder catchy, zeker niet. Vamp sleurt ons weer van in het begin mee in deze aanstekelijke song.

Niet dat we het oudere werk van deze Limburgse band slecht vonden, maar met On The Run zetten ze toch serieus wat stappen vooruit.

Op 17 oktober kan je Jack Vamp & The Castle Of Creep aan het werk zien in Jeugdhuis Bouckenborgh in Merksem.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More