Home Singles JAAN HANTSON – Sweet Sight (Eigen Beheer)

JAAN HANTSON – Sweet Sight (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

De Gentse producer, singer-songwriter Jaan Hantson studeert momenteel Creative Music Production in Londen en lost sinds vorig jaar wondermooie songs die hij schreef en opnam in zijn slaapkamer in Londen. Muzikaal zweeft de Gentenaar tussen het dromerige en het experimentele van David Sylvian en Jamie Woon.

© Jaan Hantson

Sweet Sight is inmiddels de vijfde single van Hantson en is weer een schot in de roos. Als we het begin van het nummer horen, lijkt het alsof Jaan een pure singer-songwriter song componeerde met enkel zijn sublieme stem en een zweverige gitaar. Maar na een tijdje valt de ingehouden percussie in en speelt Hantson met effecten op zijn stem en knappe soundscapes.

Bovenal weet Jaan Hantson de gemoedelijk sfeer in het nummer te houden. Dus verwacht geen bombastische song maar wel smaakvolle, sfeervolle en speelse arrangementen die het nummer boeiend houden tot de laatste seconde. Wij zijn grote fan van deze originele songschrijver.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More