Home Singles IVORI MOSS – Dreamer (N.E.W.S.)

IVORI MOSS – Dreamer (N.E.W.S.)

by Bart Verlent

Vorige maand maakten we kennis met het nieuwe Belgische trio Ivori Moss, met hun knappe en sfeervolle electro debuutsingle What If. De band bestaat uit de broers Jasper en Sander Bullynck (gitarist bij Oscar & The Wolf) en hun nicht Aline Goffin die al meespeelde in diverse musicals en haar stem leende aan Nederlandstalige filmpersonages. In juni verschijnt de debuutep van dit unieke trio.

De tweede single van Ivori Moss is een wondermooie ode aan de kwetsbaarheid. Zangeres Goffin schreef de basis van Dreamer toen ze in haar eigen vriendenkring te maken kreeg met een hoogsensitief persoon. Wie hoogsensitief is, voelt zich vaak misbegrepen in onze maatschappij. Ze krijgen de stempel “overgevoelig” of worden al te makkelijk weggezet als dromers.

Met deze knappe song breekt het trio het taboe rond hoogsensitiviteit. Dat doen ze met hun eigen origineel geluid en de mooie stem van Goffin. In het electro-genre is er al veel gedaan, Ivori Moss heeft de gave om toch met een unieke sound voor de dag te komen met alweer een ijzersterk nummer.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More