Home Singles ISOLDE LASOEN – Oh Dear (Mayway Records)

ISOLDE LASOEN – Oh Dear (Mayway Records)

by Bart Verlent

Op 8 maart verschijnt het album Oh Dear van Isolde Lasoen, de eerste langspeler onder haar volledige naam en ook de eerste bij Mayway Records. Met de nieuwe plaat bewandelt Lasoen een ander pad dan we van haar gewoon zijn.

Isolde dompelde zich volledig onder in 70’s noir-soundtracks, psychedelische muziek uit datzelfde decennium en kwaliteitspopmuziek. Met de voorproefjes Douce Mélancholie, Ghosting en het instrumentale Bed & Breakfast beginnen we al een goed beeld te krijgen van de te verschijnen plaat.

Met het titelnummer van het album krijgen we nu nog een pareltje te horen. Vanaf de intro worden we meegesleurd in het vintage jaren ’70 geluid en dat doet Isolde op een hele straffe manier. Een funky gitaar, een lekkere in het oor liggende, groovy bas, aanstekelijke drums, warme vibrafoonklanken, een orgel en een zalige blazerssectie zijn de ingrediënten van deze knappe track. Voeg daar als kers op de taart de warme stem van Isolde aan toe en een psychedelische break en je hebt een topsong.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More