Home Belgisch ISHA – Idole (A.R.E Music).

ISHA – Idole (A.R.E Music).

by Bram Langmans

Met nieuwe single Idole kondigt de Brusselse rapper ISHA een nieuwe episode aan van zijn La Vie Augmente serie. Binnenkort mogen we dus La Vie Augmente Vol. 3 verwachten, en als we op Idole mogen afgaan zou dat meteen wel eens een voorlopig hoogtepunt van de serie kunnen worden.

“J’ai l’air gentil mais au fond d’moi, j’suis un bad boy très sensible”

Op Idole doet ISHA op de hem typerende wijze verslag van de rauwere kanten van het leven. Hij wordt daarin bijgestaan door de Parijse rapper Dinos, die op deze track een harde en zeer sterke feature brengt.

Ook de mooie, prachtig gearrangeerde beat van Idole komt uit Parijs, en meer bepaald uit het hoofd en de handen van Raydaprince. En wat die met een piano, een handvol typische trap-elementen en een clevere percussie weet te doen, dat vinden wij eerlijk gezegd fris en ook ronduit fantastisch.

Bovendien hoort het heerlijke refreintje – “Fais pas comme nous / nous prends pas pour idoles / longue vie à toi / nous, on va mourir jeunes” – zonder twijfel thuis tussen de meest catchy dingen die we van ISHA tot nog toe te horen kregen. En wie ons kent weet natuurlijk dat daar bij ons mee te scoren valt.

Met Idole bewijzen ISHA, Dinos en Raydaprince dus nog maar eens wat voor een winnende combinatie de stilaan gekende Brussel-Parijs connectie toch wel is. Daar genieten wij graag van. Top!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More