Home Singles ISADORE – Snowflake (Eigen Beheer)

ISADORE – Snowflake (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Isadore is de band rond zangeres/gitariste Joanne Van Bastelaere. Ze heeft een hekel aan cliché liedjesteksten en gerecycleerde deuntjes en met haar eigen songs wil ze bewijzen dat het anders kan. Isadore was eerst het soloproject van Van Bastelaere maar door de jaren heen is het project uitgegroeid tot een vijfkoppige-band.

Isadore maakt indiepop die een beetje doet denken aan The Cranberies en Heather Nova. Dromerige songs dus met rijke arrangementen waar de warme stem van Joanne in uitblinkt.

Snowflake is een parel van een song waar we kippenvel van krijgen. Op dit nummer etaleert Isadore, met een wijds geluid, wat ze in huis hebben. In meer dan zes minuten bouwen ze het nummer mooi op tot een indrukwekkende climax om het dan, weer op een knappe manier, terug af te bouwen. Met Snowflake bewijst Isadore dat ze pure kwaliteitssongs kunnen brengen die heel diep raken.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More