Home Singles ISAAC ROUX – The Right Place (Mayway Records)

ISAAC ROUX – The Right Place (Mayway Records)

by Bart Verlent

Sinds Isaac Roux in 2023 een van de winnaars werd van De Nieuwe Lichting, kreeg zijn muzikale carrière een super boost. Niet verwonderlijk want wie Isaac al eens live aan het werk zag weet dat de man een gouden stem heeft en schitterende nummers aflevert. Ook al verschijnt zijn debuutplaat pas in november, toch staat hij er deze zomer al mee op het podium van The Barn tijdens Rock Werchter.

© Isaac Roux

Hoog tijd dus op nog een single te lossen uit die te verschijnen plaat. The Right Place is de meest uptempo single die Roux al ooit uitbracht, ook al blijft ie uiteindelijk vrij ingetogen. Mooie warme arrangementen vullen zijn prachtige stem weer schitterend aan en geven het nummer een sprankelende, zomerse vibe.

We zijn er zeker van dat de naam Isaac Roux snel zal weerklinken in het buitenland. Deze man heeft ontzettend veel talent en is klaar om iedereen in te pakken met zijn geweldige liedjes.

Isaac Roux kan je aan het werk zien op:

09/03 – 4AD, Diksmuide
13/03 – Trix, Antwerpen
15/03 – N9, Eeklo
29/03 – Het Depot, Leuven
11/05 – Ha Concerts, Gent (voorprogramma van Portland)
07/07 – Rock Werchter

Facebook / Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More