Home Singles ISAAC ROUX – Autumn Love (Mayway Records)

ISAAC ROUX – Autumn Love (Mayway Records)

by Bart Verlent

Wie Louis De Roo alias Isaac Roux al eens live aan het werk zag, weet dat dit jonge talent alles in huis heeft om het te maken. Deze man zingt met zoveel passie en overtuiging zijn prachtige dromerige folk composities dat hij je van de eerste seconde weet in te pakken. Volgend jaar mogen we zijn debuutalbum verwachten dat werd ingeblikt met Bert Vliegen achter de knoppen.

© Isaac Roux

Vandaag krijgen we nog een mooi voorproefje uit dat debuut. Hoewel het buiten wintert, stuurt De Roo een ode aan de herfst de wereld in. Het is een nummer over hoe relaties vaak door moeilijke periodes gaan, of zelfs spaak lopen, in deze gure herfst- en wintermaanden.

Louis begeleidt zichzelf op akoestische gitaar terwijl de soundscapes het geheel een subtiel, gelaagd tintje geven. Hij zingt ingetogen op dit warme klankentapijt en dat op zich is al magisch, want Isaac Roux heeft niet veel meer nodig om diep te raken. De puurheid en de kwetsbaarheid druipen van dit nummer af.

2024 wordt het jaar van Isaac Roux en daar kijken we al reikhalzend naar uit. Je kan dit supertalent aan het werk zien op:

09/03 – 4AD, Diksmuide
13/03 – Trix, Antwerpen
15/03 – N9, Eeklo
29/03 – Het Depot, Leuven

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More