Home Belgisch CONCERTTIP: GEE STRINGS + MOTORMOUTH Kortrijk, The Pit’s (08/12/2023)

CONCERTTIP: GEE STRINGS + MOTORMOUTH Kortrijk, The Pit’s (08/12/2023)

by Patrick Bruneel

Wie zin heeft in een avondje onvervalste punkrock, kan op vrijdag 8 december aan zijn trekken komen in The Pit’s, waar punk in elke drop bier die van de muren stroomt present tekent.

Het Brusselse Motormouth, met leden uit bands als Warm Toy Machine, White Fangs, Permanentz en Immigrants, is nog relatief nieuw aan het front. Actief sinds 2022 spelen ze snotty punkrock als ideale opstap voor de legendarische Gee Strings.

Die hebben net een nieuwe lp uit, Speed Soul Racer, die de band uit Aken, Duitsland, met veel plezier aan ons wil komen voorstellen. Het is de eerste show van een kleine tournee. De band heeft er veel zin in, het is namelijk hun eerste plaat in zeven jaar. Punkrock galore met deze Duitsers, die hun nummers van twee minuten aan een rotvaart over het publiek uit strooien. Sex, zweet, rock-‘n-roll en veel Blauwkes. Een stevige kater wordt gegarandeerd.

Inkom: 8 euro voor leden, 10 euro voor niet-leden, gratis voor studenten.

WEBSITE / BANDCAMP / FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More