Home Singles IN SEARCH FOR EMBERS – This Day Will Come

IN SEARCH FOR EMBERS – This Day Will Come

by Nel Mertens

Het zijn donkere dagen en als je hoopte op een zomers nummer van de Dinky Toys, moeten we je teleurstellen, want het is In Search for Embers dat op het einde van 2023 nog een single lanceert.

Het instrumentale This Day Will Come is een donkere track met prominente gitaren, vergezeld van onderhuidse synths, badend in een filmisch melancholische sfeer. We zijn wel gecharmeerd door de snijdende gitaarlijnen en het klokgelui op de achtergrond van een gure wind in dit trage nummer. De dreunend zich te veel herhalende, strak aangeslagen akkoorden spreken ons minder aan.

Wim Guyllemin (The Other Intern en ex-Sygo Cries) en Corina Baekeland (Face Your Fears en Black Snow In Summer) zijn momenteel een reeks nummers aan het afwerken. Die zullen in 2024 het leven zien. Het duo laat ons alvast met This Day Will Come voorproeven van hun melodieus nostalgische sound die new wave, electrowave, darkwave en postpunk weet te blenden.

Facebook / Bandcamp

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More