Home Singles IMAINA – All Of You (Tinkuy Records)

IMAINA – All Of You (Tinkuy Records)

by Bart Verlent

De Belgisch-Boliviaanse singer-songwriter Imaina bracht in februari haar debuutep Wounds uit. Deze ep staat volledig in het teken van de donkere kant van de liefde. In haar melancholische electropopsongs heeft ze het over thema’s als: geweld, eenzaamheid en afhankelijkheid.

© Imaina

Haar nieuwe single All Of You is de laatste single uit haar giftige verhaal. In deze song heeft ze het over het gevoel van hulpeloosheid dat je kan voelen als een relatie niet meer werkt. Ze streeft ernaar om dingen om op te lossen, zelfs als dat betekent dat ze zichzelf totaal vergeet en haar lichaam en ziel volledig blootgeeft aan de persoon van wie ze houdt. Dat alles in de overtuiging dat ze haar partner zo kan veranderen.

De frustratie en het verdriet is niet te horen in deze single. Imaina zingt op een passionele, liefelijke manier op deze smaakvolle electrosong. Voor de clip werkte de Brusselse zangeres samen met 3D-artiest Remi Datroa om een transformatieproces in beeld te brengen, de overgang van onschuld naar emancipatie.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More