Home Belgisch IKRAAAN – Alleen (Fake)

IKRAAAN – Alleen (Fake)

by Klaas De Neve

Een sterke debuut-ep, support van Brihang, vierde plaats in de Nieuwe Lichting en onder de hoede van FAKE, IKRAAAN is al lang geen onbekende meer in de Belgische muziekscene en al zeker niet voor de jongere generatie.

Ze zingt ijzige Nederlandstalige teksten die door merg en been gaan. Daarom is het ook niet zo gek dat zij en tele-onthaal de handen in elkaar sloegen voor haar nieuwste single Alleen. Zoveel mensen om je heen, maar je voelt je steeds alleen zingt ze. Op het eerste zicht nogal melig, maar een broodnodige boodschap, en iets een gevoel waar veel jongeren (en ook ouderen) mee kampen. Een groot pluspunt voor het nummer is de ijzersterke productie van Cloos.

Alleen zijn, en daar mee worstelen, hoeft geen taboe te zijn en IKRAAAN maakt daar haar doel van. Niet alleen om de moeilijkere thema’s aan te kaarten, maar ook om soulvolle triphop te maken die recht in de roos is.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More