Home nieuws Lijfstroom kent zijn vuurdoop tijdens de Zomer in O.

Lijfstroom kent zijn vuurdoop tijdens de Zomer in O.

by Bart Verlent

Lijfstroom is een nieuw muziekkanaal dat alle uithoeken van de Oostendse muziekscene (in combinatie met artiesten uit het binnenland) afspeurt. Er worden vijf afleveringen gedraaid in de tuinen van de verschillende partners (O.666, De Grote Post, KAAP en Kunstencampus) met op het programma telkens drie of vier bands. Een combinatie van Jong Muziek en Theater Aan Zee en lokale artiesten uit alle genres en achtergronden. De scherpe geesten van Club Jaecques zullen de muzikanten aankondigen en hen het vuur aan de schenen leggen.

(c) Lijfstroom

Bands spelen voor elkaar en hun achterban die ze beperkt uitnodigen. De afleveringen worden gedraaid telkens op dinsdag, ze worden gemonteerd op woensdag en op donderdag op 20u publiceren ze de sessie op YouTube om ze vervolgens overal te delen via Facebook en Instagram.

De line-up van deze sessies:
16/07 – (O.666): Lethal Injury (thrash), Peenoise (noisepop) en Aster (singersong)
23/07 – (De Grote Post): Lepopski (Indiepop), Deathstar Macgyver (slackerpop) en Vanessa (Freakfunk)
30/07 – (KAAP): Frankie (tropicalnoise), Skumic (rapmeetsbass) en Partners (avant-garde)
06/08 – (Kunstencampus): Kids With Buns ( indiefolk), Pega (postpunk) en Seagulls (regg’n’roll)
13/08 – (O.666): Yagoon (Globalsound), Vagina’s What Was else?! (Anarchopop), Bas Bulteel (jazzjams) en BRLRS (zandpunk)

In iedere uitzending is er een uitsmijter van Noisedrip waarbij beelden van Oostende worden gecombineerd met muziek van het Stroom label.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More