Home Singles ICTO – PPYB

ICTO – PPYB

by Bart Verlent

Sinds haar deelname aan De Nieuwe Lichting van Studio Brussel in 2019 schoot Icto’s muzikale carrière de hoogte in, en belandden haar singles Inbound en Poison gemakkelijk in de Ultratop. Dit jaar is het heel stil geweest rond Icto omdat ze volop bezig is geweest met het maken van nieuw materiaal.

© Icto

In 2022 kunnen we van haar een nieuwe ep (Love Is The Answer) verwachten waarop ze volledig uit haar comfortzone stapt en een totaal nieuwe en andere sound zal brengen. Deze PPYB is daar het eerste voorproefje uit. Het is een meer experimentele song die is geschreven uit het perspectief van een persoon die in een niet zo nuchtere staat nadenkt over het leven. De persoon twijfelt over veel dingen en is bang voor de toekomst.

PPYB is de meest rauwe song die Icto ooit aflevert. De track is vrij donker wat perfect aanleunt bij het thema van de tekst. In haar zoektocht naar een eigen geluid komt ze met deze song heel straf uit de hoek.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More