Home Singles HYPER! – Beautiful Night

HYPER! – Beautiful Night

by Pieter Walcarius

Ze worden vaak omschreven als het tuxedorocktrio uit Gent met een slice of ADHD. Dan hebben we het natuurlijk over Hyper! die ons met hun eerste ep Breakfast in 2019 al aangenaam wist te verrassen met hun inventieve en snedige rocksongs. Benieuwd of de jonge heren deze lijn doortrekken met hun nieuwe single Beautiful Night.

Het antwoord is simpelweg ja. Beautiful Night is een bom vol energie die je vanaf het begin meeneemt en niet meer loslaat. Alle ingrediënten voor een goede song zijn aanwezig. Een vette gitaarriff, goede vocals en een drummer die er niet naast slaat. Kortom een catchy nummer die je instant happiness bezorgt en op meerdere radiostations voor welverdiende afwisseling zou zorgen.

“I got no room to breath
I got a mouth to feed
Love is indeed
Something that we need”

Beautiful Night is een ode aan het nachtleven en het overleven in een land waar het nieuws ons leven controleert en in bedwang houdt. Dat we maar vlug deze strak-in-het-pak heren terug live aan het werk kunnen zien!


You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More