Home Singles HONEYGLAZE – Shadows

HONEYGLAZE – Shadows

by Ann Cnockaert

De Londense band Honeyglaze kondigt hun titelloze debuutalbum aan dat op 29 april 2022 zal verschijnen via Speedy Wunderground. Samen met de aankondiging krijgen we de nieuwe single Shadows.

Shadows is een opzwepend stukje jangle pop, waarvan de zonnige deining een donkerder verhaal van slapeloosheid verbergt. De begeleidende video werd geregisseerd door Asha Lorenz, frontvrouw van de band Sorry.

Frontvrouw Anouska zegt over het nummer: “Shadows is geschreven in een tijd dat ik net verhuisd was. Ik had geen gordijnen in mijn slaapkamer en de straatverlichting wierp schaduwen in mijn kamer. Ik begon schaduwen te associëren met het onvermogen om te slapen en het gevoel van wachten op de opluchting die de ochtend brengt.”

Het Zuid-Londense trio bestaande uit zangeres en gitariste Anouska Sokolow, bassist Tim Curtis en drummer Yuri Shibuichi, werd kort voor de lockdown opgericht. Intussen mochten ze al als supportact optreden bij Wet Leg, Green Man en Geese and The Lounge Society.

Een band om zeker in het oog te houden!

FACEBOOK – INSTAGRAM – TWITTER

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More