Home Singles HOAM – Broken Time

HOAM – Broken Time

by Nel Mertens

HOAM is het nieuwe project van Jeroen Bart De Vos, die ook muzikant is bij Mr. Autumn en MakiMura. Aanvankelijk creëerde hij onder het alter ego FOAM, maar zo bleken er al meerdere bands te bestaan én de nieuwe naam draagt meer betekenis, als afkorting van Habitat Of Aging Memories. In zijn eigen muzikale huis legt hij de ouder wordende herinneringen sonisch vast. Een eerste herinnering zit vervat in zijn debuutsingle Broken Time.

Met zijn bandnaam geeft hij zijn levensvisie weer: “De mooie momenten in je leven duren slechts enkele seconden, minuten, uren… maar daarna zijn ze voor altijd een herinnering. Geniet van het leven en maak zoveel mogelijk mooie herinneringen.”

We horen een knappe afwisseling van sober eenvoudige strofes, overgoten met een weelde aan gitaren en gelaagde vocals in een overweldigend sterk refrein. De track eindigt met grimmige gitaren die snijden tot op het bot met sterk drumwerk van Renaat Roels (ook bij Anne Lies), dat virtuoos samenvloeit in een sound die ons zelfs even aan Tool doet denken.

Facebook / Spotify

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More