Home Singles HIDEOUS – Follow Me (V2 Records)

HIDEOUS – Follow Me (V2 Records)

by Ann Cnockaert

Hideous, de superband met leden van RHEA, RAMKOT, Roméo Elvis en Kids With Buns heeft hun nieuwste single Follow Me uitgebracht.


Hideous zijn Guillaume Lamont (RHEA), Tim Leyman (RAMKOT), Victor Defoort (Roméo Elvis) en Dajo Vlaeminck (Kids With Buns). In november 2022 bracht de band hun verpletterende debuutsingle Curse uit. Ondertussen hebben ze al talloze optredens gegeven in België, Nederland en Frankrijk (waaronder ook in De Kelk in Brugge)

De nieuwste single Follow Me gaat erover dat er altijd een uitweg is, ongeacht hoe vast je ook zit. Het nummer moedigt aan om de juiste weg te kiezen en te leren omgaan met jezelf, zelfs als je alleen bent. Het benadrukt het belang van innerlijke kracht en het vinden van steun in jezelf.

Follow Me is opnieuw een indrukwekkend rocknummer met een overvloed aan krachtige riffs, dynamische drums en meeslepende zang. Naarmate het nummer vordert, wordt het hoogtepunt bereikt met een sublieme gitaarsolo.

Hideous is live te zien op:

23/06 – Grensrock, Menen
30/06 – Rock Werchter festival
16/07 – Boomtown, Ghent
21/07 – Rock Olmen

FACEBOOK – INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More