Home Singles HEADSHRINKERS – Bang Bang

HEADSHRINKERS – Bang Bang

by Ann Cnockaert


Op Vestrock, begin juni, maakten we kennis met de sympathieke Britse band Headshrinkers uit Black Country, en ze maakten meteen indruk op ons. Hun nieuwste single Bang Bang is een nummer dat je onmiddellijk opvrolijkt.

© Headshrinkers

Headschrinkers bestaat uit vier getalenteerde muzikanten: zanger Garran Hickman, gitarist James Knott, bassist Xavier Al-Naqib en drumster Scarlett Churchill.

Bang Bang gaat over plezier maken, de negatieve aspecten van het leven vergeten en genieten van tijd met vrienden en familie. Het benadrukt dat de mooiste momenten ontstaan door de mensen om je heen, niet door de locatie. Dus geniet van het leven, neem jezelf niet te serieus en waardeer het moment, want morgen is niet beloofd.

In Bang Bang komen poëtische teksten samen met uitdagende en brandende gitaarriffs, beukende baslijnen en meedogenloze drums. Het resultaat is een krachtige mix van energie en intensiteit die het hart van de luisteraar sneller doet kloppen. De band laat zien dat ze niet bang zijn om grenzen te verleggen en hun muzikale vuur met volle overgave te laten ontbranden. Het is een nummer dat je meteen meesleept in zijn ontembare kracht en je niet meer loslaat.

Met nummers die doen denken aan de legendarische band Joy Division, maar tegelijkertijd de energie van de Ierse Fontaines DC uitstralen, zou dit viertal wel eens snel kunnen doorbreken.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More