Home Singles HANNE MJØEN – Emotional Fever

HANNE MJØEN – Emotional Fever

by Nel Mertens

Muziek waarop je wil dansen. Teksten waarvan je gaat huilen. Dat is wat de Noorse altpopartieste Hanne Mjøen voor staat.
Met donkerrauwe randjes zijn haar songs een uitlaatklep voor opgekropte emoties. En toch stelt haar bedwelmende sound ook meteen gerust: het is oké om af en toe gebrekkig te zijn.

© Fabian Fjeldvik

Haar nieuwe single Emotional Fever gaat over de vraag ‘zijn ze geschikt voor me of niet?’. Mjøen legt het koortserige aspect verder uit: “Het ene moment voelt het als een eeuwigheid, en het volgende krijg je een paniekaanval en wil je gewoon weggaan. En het voelt als koorts door de plotselinge veranderingen waar je geen controle over hebt.”

Can’t make up my mind
From one day to another
Like two wolves are fighting
Fighting with each other
Wish I could decide
I wanna be good to you
Hoping maybe one day
I’ll recover

Een popsensationeel nummer dat start als een slaapliedje vol glazig breekbare regendruppels en zich opbouwt tot een zondvloed. Met haar strakke, zuivere stem die ze haaks inzet op  het elektronische kader van de track, zet ze een levendige popsong neer, die jong en krachtig klinkt.

Facebook / Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More