Home Singles H2SO4 – We Are Millions (LO-TEK)

H2SO4 – We Are Millions (LO-TEK)

by Bart Verlent

De Britse band H2SO4 ontstond eind jaren 90 uit de assen van het techno-project Code. Toen de indieband Sulpher aan de heren van Code vroeg om enkele remixen te maken, ging dat zo goed dat ze besloten om, onder de naam H2SO4, meer electro songs te maken in de richting van New Order. In 2000 verscheen hun laatste album Glamtronica waarna de band uit elkaar ging. Doordat hun songs gebruikt werden in series zoals The Sopranos, Six Feet Under en Queer As Folk is het trio terug bij elkaar gekomen en verschijnt binnenkort het nieuwe album Love And Death.

© HS2O4

We Are Millions is de eerste teaser uit het te verschijnen album en werd gemaakt om Julian Assange te steunen. H2SO4 roept op om op dit nummer te dansen en op die manier vredevol te protesteren voor zijn vrijlating.

Het nummer klinkt vrij gedateerd en heeft veel weg van een slechte New Order-song. Het blijft allemaal redelijk oppervlakkig en bouwt op maar ontploft nooit echt. Wij hopen voor Assange dat hij meer steun krijgt dan enkel deze flauwe dancetrack.

BANDCAMP

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More