Home Singles GULDER & IKKE – Zien Leven

GULDER & IKKE – Zien Leven

by Ann Cnockaert

Gulder & Ikke is het muzikale kind van singer-songwriter Philippe Laperre. Hij speelt met woorden en muziekgenres als een circusartiest en vangt momenten of persoonlijke kwesties in poëtische liedjes. Na de single Danst Met Mie krijgen we nu een heel ander geluid in Zien Leven.

Dat Gulder & Ikke van alle markten thuis is, kun je begrijpen als je gans hun repertoire beluistert. Naargelang de boodschap kiest Laperre welk genre hij induikt. Met de release van het wondermooie Zien Leven is dat niet anders. Waar hij zich door de twee laatste nummers heen rapte en de maatschappij onder de loep nam, duikt Philippe nu in zijn eigen zielenroerselen en brengt hij zijn meest autobiografische werk tot nog toe.

In Zien Leven kijkt hij terug naar de verwachtingen die voor hem werden uitgestippeld. Verwachtingen waar niet altijd aan voldaan werd. Het besef gelukkig te zijn en je eigen pad te volgen waarheen dat ook mag leiden.

Een prachtig oprecht nummer, met een zeer catchy tune en een vrolijk refrein.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More