Home Singles GRAHM – Waves

GRAHM – Waves

by Bart Verlent

GRAHM is het project van muzikant, componist en landschapsarchitect Robrecht Van Rompuy en audiovisueel kunstenaar Micha van Amsterdam, die ook deel uitmaakt van Aemn Break. De twee vrienden gebruiken muziek om samen te communiceren. De symbiose tussen de twee is hun belangrijkste scheppingskracht. Ze verbinden punten met elkaar en vormen zo het groter geheel.

© GRAHM

Dit voorjaar kondigde het duo een trilogie aan over escapisme, rusteloosheid en in het nu leven. Na Spaces en Mass Diffusion sluit Waves deze trilogie af. Deze dancetrack gaat over de innerlijke strijd tussen in het nu leven en zich wentelen in wazige, nostalgische gevoelens.

Waves opent vrij zweverig tot de funky bas het nummer in gang trapt. Verder krijgen we warme synths die het nummer wat meer kleur geven en een basic techno drumbeat die van de track de perfecte dancetrack zou kunnen maken.

De vorige nummers van deze trilogie van GRAHM waren weinig vernieuwend en dat is ook zo bij Waves. Het is een leuk en catchy nummer maar het breekt geen potten. Spijtig genoeg ontbreekt het GRAHM aan een eigen geluid, het duo lijkt eerder een recyclage-collage gemaakt te hebben van verschillende dance platen.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More