Home Singles GONE SON – Nothing Ever Does

GONE SON – Nothing Ever Does

by Bart Verlent

Het Mechelse Gone Son neemt zijn tijd om te groeien. In 2017 werd de band opgericht maar pas in 2019 stond het vijftal voor het eerst op het podium. In 2021 brachten ze hun eerste single uit. Volgend jaar mogen we hun debuutep verwachten die ze hebben opgenomen met producer Jussi De Nys. Vorig jaar kregen we de prachtige single Talk It Out? maar die zal niet terug te vinden zijn op de ep. Dit is dus het eerste voorproefje van de ep.

© Gone Son

Hun vorige releases bouwden subtiel op met sfeervolle elektronica en ingetogen gitaarwerk, dat is in Nothing Ever Does wel even helemaal anders. Vanaf de eerste noot wordt er stevig ingevlogen met schurende gitaren en aan een vurig tempo. De enige gelijkenis met hun vroegere werk is de nog steeds warme stem van Eliran Jongerling. In het refrein neemt de band wat gas terug en krijgen we een toegankelijker, catchy geluid.

Of de band met deze nieuwe track een volledige nieuwe sound aankondigt, dat zullen we pas weten op 25 februari wanneer we de nieuwe ep te horen krijgen. Nothing Ever Does klinkt alvast zeer stevig en erg overtuigend.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More